Compania Dafora din Medias intentioneaza sa cumpere, in leasing, instalatii de foraj in valoare totala de 21,8 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei remis pietei Rasdaq
Consiliul de Administratie al companiei propune action
Compania Dafora din Medias intentioneaza sa cumpere, in leasing, instalatii de foraj in valoare totala de 21,8 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei remis pietei Rasdaq
Consiliul de Administratie al companiei propune actionarilor achizitionarea a doua utilaje de foraj, unul in valoare de 15,6 milioane de euro, iar cel de-al doilea de 6,2 milioane de euro. Contractele urmeaza sa fie incheiate pe o perioada de sapte ani. Totodata, compania a anuntat ca a incheiat, in luna iunie, un contract de antrepriza de constructii cu firma Flowtex Technology, in valoare de 2,1 milioane de lei, care presupune executarea investitiei "Executare Sistem Rutier Sura Mica".
Principalul actionar al firmei este omul de afaceri Gheorghe Calburean, cu o participatie de 48,16%, iar compania de investitii financiare DWS Investment, membra a celui mai mare grup bancar din Germania, Deutsche Bank, detine 16,1% din actiunile Dafora.
Dafora are un capital social in valoare de 97,35 milioane lei si desfasoara activitati in domeniul forajului petrolier si al constructiilor. Compania a incheiat un contract pentru lucrari de foraj in Bulgaria si intentioneaza sa desfasoare, in acest an, activitati de foraj in Ucraina, Sudan si Germania.
Compania deruleaza, de asemenea, mai multe proiecte de constructie de cartiere rezidentiale in Medias si Sibiu, extinderea si modernizarea Aeroportului din Sibiu, constructia unui hotel de patru stele din Sighisoara, a unui centru comercial la Targu Mures si a complexului Perla Residence Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.