"Avem gata planurile pentru consolidarea si modernizarea stadionului. Marti au venit si acum sunt la mine. Vineri ne intalnim cu doi ofertanti, doi constructori, sa vedem cine preia lucrarea. Nu ma intereseaza cat vor costa lucrarile. Important este
"Avem gata planurile pentru consolidarea si modernizarea stadionului. Marti au venit si acum sunt la mine. Vineri ne intalnim cu doi ofertanti, doi constructori, sa vedem cine preia lucrarea. Nu ma intereseaza cat vor costa lucrarile. Important este ca vom plati. Oricum, eu nu mai vorbesc de cheltuieli niciodata", a spus Copos. Oficialul giulestean s-a aratat nemultumit de faptul ca nici acum nu s-au incheiat negocierile cu Ministerul Transporturilor, proprietarul arenei, privind concesionarea stadionului. "Important este ca incepem lucrarile. Cu sau fara un raspuns final din partea Ministerului Transporturilor, noi o facem. Daca tot suntem injurati de suporteri, de toata lumea, o sa incepem. Nu mi se pare normal ca nu avem nici pana acum incheiate negocierile de concesionare a stadionului, dar asta este", a adaugat Copos. Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, sustine pe site-ul oficial al clubului, ca sunt sanse ca lucrarile de consolidare ale tribunei I si peluzei I sa se incheie pana la data primului meci din cupele europene. "Noi speram ca negocierile sa aiba rezultatul asteptat, dar, chiar si asa, Copos este decis sa suporte, pe cheltuiala sa, lucrarile de consolidare a stadionului. In aceste conditii, avem sperante ca, pana la data primului joc din cupele europene, sa putem reda in folosinta macar tribuna I", a declarat Zotta. Din vara anului trecut, cand s-a interzis accesul spectatorilor la tribuna I si la peluza I, capacitatea stadionului s-a redus de la 19.100 de locuri la 10.649, putand fi utilizate insa doar 9585 de scaune (cate raman dupa eliminare unei cote de siguranta de 10%). Redeschiderea pentru public a tribunei I ar mai putea aduce 2343 de persoane pe stadion. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.