Trecerea lui Cristian Chivu de la AS Roma la Real Madrid, aproape facuta zilele trecute, a intrat intr-un impas care s-ar putea dovedi insurmontabil. Dupa ce gruparile s-au inteles pentru 18 milioane de euro, jucatorul roman negociaza, dar nu semneaz
Trecerea lui Cristian Chivu de la AS Roma la Real Madrid, aproape facuta zilele trecute, a intrat intr-un impas care s-ar putea dovedi insurmontabil. Dupa ce gruparile s-au inteles pentru 18 milioane de euro, jucatorul roman negociaza, dar nu semneaza. Mai exact impresarul sau, Ioan Becali, care se afla in Spania, in timp ce Chivu este in vacanta la Bucuresti. Ramon Calderon, presedintele Realului, a admis ieri pentru un post de radio ca pretentiile financiare ale capitanului Romaniei sunt mari, "substantial diferite fata de ce oferim noi". Conform presei spaniole, Real ii propune lui Chivu un salariu net de 3,8 milioane de euro net pe an, in timp ce Becali vrea pentru clientul sau 5 milioane net. Impresarul a incercat sa joace tare la Madrid, refuzand sa se intalnesca cu Predrag Mijatovic, directorul sportiv al campioanei Spaniei, pentru ca apoi sa ameninte ca nu-l mai transfera nicaieri pe Chivu, care va ramane la Roma pentru ultimul an de contract, urmand ca, din vara, sa plece gratis. "Clubul madrilen era convins ca jucatorul va accepta oferta Madridului si ca declaratiile reprezentantului sau fac parte dintr-o strategie pentru cresterea comisionului sau. Mijatovic il cunoaste bine pe Becali si stie cum se comporta in astfel de cazuri. Pe de alta parte, Inter Milano, se mentine in joc si conteaza chiar pe Becali ca infiltrat in caz, deoarece reprezentantul lui Chivu a primit deja 1,5 milioane de la Moratti. In schimb, FC Barcelona a abandonat ieri telenovela si se gandeste la Milito", notat Marca. Contrazisa imediat de Sport, care sustine ca Barca a reintrat in discutii, iar Chivu ar fi acceptat sa-si micsoreze pretentiile materiale. Complet nu a iesit din discutie nici Inter, chiar daca italienii au anuntat pe site-ul oficial ca nu mai sunt interesati de fotbalistul roman. "Internazionale Milano a abandonat pista Roma, Chivu isi poate alege singur drumul. In cazul in care va respinge oferta de la Real Madrid, vom vedea. Dar momentan toate astea sunt ipoteze", a spus Moratti ieri. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.