Buga a declarat, inaintea plecarii in Elvetia, ca ar fi mai bine ca portarul Danut Coman sa accepte oferta de transfer din Spania avand in vedere varsta pe care o are. "Daca intr-adevar are oferta de unde spune el, eu spun ca e mai bine sa plece. Are
Buga a declarat, inaintea plecarii in Elvetia, ca ar fi mai bine ca portarul Danut Coman sa accepte oferta de transfer din Spania avand in vedere varsta pe care o are. "Daca intr-adevar are oferta de unde spune el, eu spun ca e mai bine sa plece. Are o varsta si el, 28 de ani, si are ocazia sa joace la un alt nivel decat la noi in tara", a spus Buga. Atacantul, care a refuzat timp de cateva zile sa se prezinte la antrenamentele echipei solicitand marirea salariului, a mentionat ca nu a dorit sa se transfere la Steaua. "Sunt foarte multumit ca am ramas la Rapid. Eu vroiam sa raman, dar nu in conditiile care erau inainte. Nu este adevarat ca am vrut sa plec la Steaua. Cu Razvan Lucescu am vorbit, mi-a spus sa ma intorc la echipa pentru ca am o varsta si nu imi pot permite sa stau doi ani pe tusa. Acum totul este in regula si vreau sa indeplinim primul obiectiv care este castigarea Supercupei. Sper sa intelegem cat mai bine jocul pe care vrea sa il impuna Bergodi", a explicat Buga. Intrebat daca principalul actionar al FC Rapid, George Copos, are pretentii mai mari de la el dupa ce i-a majorat salariul, Buga a raspuns: "Copos astepta de la mine mai mult chiar daca nu-mi marea salariul. Deci, oricum era, tot vroia mai mult. Dansul isi doreste ca Rapid sa aiba performante cat mai mari. Are si el defectele lui, dar in rest nu pot sa spun altceva". Stagiul de pregatire al echipei Rapid din Elvetia se va incheia pe 17 iulie. In aceasta perioada, echipa antrenata de Cristiano Bergodi va sustine si cinci jocuri de verificare, adversarele fiind FC Sion (7 iulie, ora 18, la Vionnaz), Lausanne (9 iulie, ora 19, la Montreux), Bastia (11 iulie, ora 19, la Annecy), FC Sochaux (14 iulie, ora 18,30, la La Chaux-de-Fond) si FC Fribourg (16 iulie, ora 18,30, la Fribourg). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.