Fostul sef al bancii centrale a Poloniei, Leszek Balcerowicz, seful bancii centrale a Italiei, Mario Draghi, si francezul Jean Lemierre sunt printre posibilii succesori ai directorului FMI, Rodrigo Rato, a declarat un oficial american, citat de Reute
Fostul sef al bancii centrale a Poloniei, Leszek Balcerowicz, seful bancii centrale a Italiei, Mario Draghi, si francezul Jean Lemierre sunt printre posibilii succesori ai directorului FMI, Rodrigo Rato, a declarat un oficial american, citat de Reuters, preluat de NewsIn.
Aceste nume au fost aduse in discutie din cauza profilului necesar pentru functie, iar ministrii de Finante ai UE vor solutiona problema la o reuniune la Bruxelles la inceputul saptamanii viitoare. "Balcerowicz a fost indicat ca fiind o solutie buna care ar impaca dorinta de a avea un candidat european si nevoia de a intari vocea pietelor emergente", a mai declarat sursa avizata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.