Dupa ce nivelul de alerta privind securitatea Marii Britanii a fost coborat de la "critic" la "sever", premierul Marii Britanii, Gordon Brown, a anuntat ieri ca anchetatorii din cadrul diviziei antitero a Scotland Yard estimeaza ca au n

  Dupa ce nivelul de alerta privind securitatea Marii Britanii a fost coborat de la "critic" la "sever", premierul Marii Britanii, Gordon Brown, a anuntat ieri ca anchetatorii din cadrul diviziei antitero a Scotland Yard estimeaza ca au neutralizat aproape complet celula terorista responsabila de atentatele esuate de saptamana trecuta din capitala britanica si de la Glasgow. Intr-un interviu pentru BBC, Brown a declarat: "Dupa informatiile pe care le posed, am ajuns aproape de nucleul celulei".  AL-QAEDA. Anchetatorii studiaza posibilitatea ca atentatele esuate de la Londra si Glasgow sa fie urmarea unui plan care sa fi fost pus la punct de catre reteaua terorista al-Qaeda, conform relatarilor din presa britanica. In Australia au fost anchetate inca cinci persoane, avand loc si patru perchezitii, in teritoriul Australiei de Vest.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.