Rata dobanzii de referinta s-a mentinut in luna iulie la acelasi nivel ca in luna anterioara, de 7,25% pe an, a anuntat Banca Nationala a Romaniei. Pentru luna iulie 2007, nivelul ratei dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei este de 7,25
Rata dobanzii de referinta s-a mentinut in luna iulie la acelasi nivel ca in luna anterioara, de 7,25% pe an, a anuntat Banca Nationala a Romaniei. Pentru luna iulie 2007, nivelul ratei dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei este de 7,25% pe an, iar hotararea Bancii Nationale a Romaniei este in conformitate cu statutul BNR si tine seama de evolutiile macroeconomice si monetare recente. Dobanda de referinta este calculata ca media ponderata a dobanzilor de interventie practicate de BNR in luna precedenta. In decursul acestui an, Consiliul de Administratie al BNR a redus de patru ori consecutiv dobanda de politica monetara de la un nivel de 8,75% la 7% pe an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.