"PNL are destul de multi lideri din care se va putea alege, evident, un candidat la Presedintie. (...) Avem destui lideri cu notorietate nationala, dar, din pacate, nu sunt pe profilul dorit de populatie" - Paul PAcuraru (PNL)
UE se intreaba de ce n-a demisionat Tariceanu
Presedintele a mentionat ca la Bruxelles a fost intrebat de sefi de stat si de guvern cum de nu a demisionat premierul dupa rezultatul referendumului din 19 mai.
Vorba analistului
"Multa lume e suparata sau revoltata din cauza santierelor si a blocajelor de circulatie" - Ion Bogdan LEFTER.
Motivul executiei
Se presupune ca executia s-a datorat sprijinului pe care Iosif Orsa l-a acordat partizanilor.
Numele agentilor pe usa instantei
Listele partilor au fost afisate la usa salii completului 12 al Curtii de Apel Bucuresti, unde sedintele de judecata s-au desfasurat la termenele din 13 iunie 2007 si 27 iunie 2007.
Trebuia alta forma de solutionare
"Cu toate ca inteleg natura sociala a revendicarilor, consider ca pentru un serviciu de informatii modalitatea de sustinere a acestor drepturi salariale poate imbraca si alta forma de solutionare" - Cristian DAVID.
Geoana: Basescu da dovada de cinism
Mircea Geoana a apreciat ca Traian Basescu da dovada de cinism pentru ca nu vrea sa inteleaga situatia pensionarilor si incearca sa gaseasca motive puerile pentru a tergiversa promulgarea Legii pensiilor .
Declaratie comuna
Ministrul Cristian David va semna astazi trei documente de cooperare pentru transformarea spatiului sud-est european intr-un spatiu de securitate, libertate si justitie.
Trafic reluat in Pasajul Unirii
Primaria Capitalei anunta reluarea traficului rutier prin Pasajul Unirii, dupa finalizarea lucrarilor la canalul colector din zona Mavrogheni - I.C. Bratianu.
Fara lectii de fabricare a bombelor pe Internet
Bruxelles-ul va interzice, din aceasta toamna, site-urile de Internet care prezinta instructiuni de construire a bombelor sau care incita la activitati infractionale.
Romania peste medie
Romania va inregistra in acest an rezultate mai bune decat media statelor noi membre ale UE in ceea ce priveste cresterea economica si inflatia.
Urzeala directorilor impostori
Adevaratul actionar majoritar al FRUVIMED, Constantin Samson, a fost dat afara in urma unui plan pus la cale de directorii impostori Paris Carapid, Gheorghe Sorici si Aurel Seitan.
Consiliere juridica gratuita
La Judecatoria Sectorului 2 din Bucuresti a fost infiintat un centru pilot de consiliere juridica gratuita pentru persoanele cu venituri de maximum 400 de lei.
Nemescu deschide "Vara filmelor"
"California Dreamin' (nesfarsit)", castigatorul premiului Un Certain Regard la Cannes, deschide pe 7 iulie Festivalul International "Vara filmelor" din Polonia.
Scrisoare de jumatate de milion de euro
O scrisoare de dragoste scrisa de Napoleon Bonaparte viitoarei sale sotii Josephine a fost vanduta pentru suma de 400.000 de euro la o licitatie de scrisori de la casa Christie's.
Pariul lui Cristiano Ronaldo cu Sir Ferguson
"Ma rad in cap daca nu inscriu 20 de goluri, daca inscriu, atunci tu te vei tunde", i-a spus Ronaldo lui Ferguson, pe care l-a pagubit de 400 de lire dupa cele 17 goluri din sezonul trecut .
Divine, consilier marital
La scurta vreme dupa scandal, Liz Hurley s-a despartit de Hugh, iar Divine a declarat la acea vreme ca cei doi nu mai sunt impreuna pentru ca "Liz nu stia sa-si tina barbatul acasa".
Dica este netransferabil
"Decarul" din Ghencea nu este lasat sa plece de Gigi Becali si de Hagi, indiferent de oferta, a anuntat impresarul jucatorului, Dumitru Tudor.