Economia romaneasca este in crestere si merge bine, dar se poate "supraincalzi", mai ales in aceasta perioada de prosperitate, a declarat ieri la The Money Channel ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman. "Perspectivele arata bine,
Economia romaneasca este in crestere si merge bine, dar se poate "supraincalzi", mai ales in aceasta perioada de prosperitate, a declarat ieri la The Money Channel ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Nicholas Taubman. "Perspectivele arata bine, cresterea economica este undeva intre 6,5% si 7,5%, rata somajului se apropie de zero, oamenii vin in tara ca sa se angajeze si nu sunt tentati sa plece, iar standardul de viata a crescut. Dar, chiar daca toate aceste lucruri bune se intampla, trebuie sa fiti constienti ca ele nu vor ramane asa mereu", a declarat oficialul. Potrivit acestuia, cel mai mare risc cu care economia romaneasca s-ar putea confrunta este supraincalzirea, astfel incat "se ajunge la excese care sunt tot mai greu de suportat si care pun presiuni pe inflatie".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.