In vreme ce interpretii nostri s-au specializat in nunti, botezuri si-nmormantari, interpretul britanic Seal a devenit tonul care face muzica Audi.   NEAMTUL. Ca e vorba de noul Audi A5 Coupe sau de Q7, alianta strategica cu supermodelul Heidi
In vreme ce interpretii nostri s-au specializat in nunti, botezuri si-nmormantari, interpretul britanic Seal a devenit tonul care face muzica Audi.   NEAMTUL. Ca e vorba de noul Audi A5 Coupe sau de Q7, alianta strategica cu supermodelul Heidi Klum, bazata pare-se pe dragoste, respect si (sigur) doi copii, Seal si-a insusit spiritul german cu tot cu caii putere! Astfel, miercuri seara a avut loc "premiera mondiala" a ultimei creatii a uzinelor Audi. Din Ingolstadt, via Berlin, direct in "cartierul" de lux Kabelwerk din insula Gartenfeld in Spandau, A5-ul si-a incordat pistoanele in fata vedetelor din Germania si de aiurea si, de ce nu, a potentialilor clienti cu dare de mana.   ECLIPSA DE AUDI. Cu peste 15 milioane de albume vandute pana in prezent si ramas in memoria publicului mai cu seama pentru "Kiss from a rose", tema filmului "Batman forever", Seal si-a pus masinaria de hituri in functiune intr-un concert unplugged demn, ar spune melomanii, de o cauza mai buna. Iar motoarele din Ingolstadt de aproape 40.000 de euro au tacut pret de un ceas si multe bisuri. Modest, interpretul britanic si-a petrecut restul zilei cultivandu-si pe strazile Berlinului mai vechea pasiune a fotografiei. Iar acua€™ de la Gura Humorului si pana-n Fundu Moldovei, de Seal se... Audi numai di bini!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.