Rednic considera ca lotul este definitivat, existand insa posibilitatea sa apara nume noi la finalul pregatirilor din Austria. "Nu avem probleme de sanatate. Lotul e valid. Ne asteapta o perioada grea cu jocuri multe si importante. Am cerut chiar sa
Rednic considera ca lotul este definitivat, existand insa posibilitatea sa apara nume noi la finalul pregatirilor din Austria. "Nu avem probleme de sanatate. Lotul e valid. Ne asteapta o perioada grea cu jocuri multe si importante. Am cerut chiar sa mai facem alte doua meciuri la finalul turneului de pregatire, in afara celor sase deja stabilite, pentru a da posibilitatea fiecarui fotbalist sa joace. Voi face in asa fel incat, la sfarsitul turneului, fiecare jucator sa aiba acelasi numar de minute in teren. Vom intalni echipe foarte bune, campioane, mai putin in primul meci cand vom juca impotriva unei echipe de liga inferioara. Acum consider ca lotul este final. Dupa turneul din Austria voi trage linie si voi spune conducerii daca mai am nevoie de vreun jucator sau nu. Sunt destui jucatori liberi de contract. Acum sunt multumit de lotul pe care il am la dispozitie", a declarat Rednic. Acesta spune ca nu va renunta nici la angolezul Ze Kalanga, desi jucatorul are o oferta de transfer: "La Ze Kalanga nu putem renunta pentru ca este jucatorul nostru. Am inteles ca astazi va veni pentru ca apoi sa-si ia viza de Austria si in doua sau trei zile sa se alature lotului la Flachau. Am inteles ca el are si o oferta de transfer". Programul meciurilor amicale pe care Dinamo le va disputa in cele 17 zile de cantonament este urmatorul: 8 iulie, ora 16: cu Burghausen (liga a III-a, Germania); 10 iulie, ora 18,30: cu Eintracht Frankfurt (liga I, Germania); 12 iulie, ora 18,30: cu Motherwell (liga I, Scotia); 15 iulie, ora 18,30: cu Sparta Praga (liga I, Cehia). Pe 18 iulie va avea loc turneul "Wuestenrot Versicherungs Cup", de la Zell Am See, la care vor participa patru echipe, Dinamo, Budejovice, MSV Duisburg si Besiktas. Dinamo va juca primul meci in compania celor de la Budejovice cu incepere de la ora 16. Cele doua finale ale turneului se vor disputa pe 20 iulie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.