Atacurile intre primari pe tema Parcului Bordei continua. Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a convocat ieri o conferinta de presa chiar in fata parcului, declarand ca Adriean Videanu a devenit primarul general al omului de afaceri Costica Constanda in detrimentul interesului cetatenilor.

El s-a aratat "stupefiat" de remarcele edilului general, conform carora "asa-zisul Parc Bordei nu este parc". "Am luat act de afirmatiile neadevarate facute de primarul Capitalei, prin care a incercat sa acrediteze faptul ca Parcul Bordei nu este parc. Dar ce este, domnule Videanu, aceasta zona verde, cu pomi si alei?", a adaugat edilul de la Sectorul 1.


TRIMITERE LA UDREA. Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a tinut si el o conferinta de presa, in care a sustinut ca in spatele afacerii Bordei-Satul Francez se afla "Domnisoara Elena Udrea". Omul de afaceri Costica Costanda avea de primit teren in Satul Francez, dar, spune Vanghelie, pentru ca Adriean Videanu si Radu Berceanu aveau interese acolo, i s-a oferit lui Costanda Parcul Bordei. "Acest schimb este ilegal si nul, este chiar infractiune. S-a facut datorita intereselor pentru Satul Francez, care e administrat de grupul Udrea-Bitner-Cocos." El a anuntat ca nici un consilier PSD nu va vota proiectul lui Constanda. Daca va vota vreunul, atunci va fi dat afara din partid. In plus, PSD va angaja o casa de avocatura pentru a cere suspendarea executarii hotararii instantei.


In replica, primarul Videanu a declarat ca nici el, nici Radu Berceanu, nici vreo ruda de-a lor nu au proprietati in Satul Francez. El a spus ca actiunile celor doi primari de sector sunt populiste.