Dupa ce Cristina Rohde a sosit, marti, la Brasov, pentru a negocia cu staff-ul de la Rulmentul termenii unui transfer pentru urmatoarele trei sezoane, presedintele Sorin Tarca a afirmat ca antrenorul Gheorghe Tadici ar fi incercat sa impiedice transf
Dupa ce Cristina Rohde a sosit, marti, la Brasov, pentru a negocia cu staff-ul de la Rulmentul termenii unui transfer pentru urmatoarele trei sezoane, presedintele Sorin Tarca a afirmat ca antrenorul Gheorghe Tadici ar fi incercat sa impiedice transferul interului campioanei Germaniei la gruparea de la poalele Tampei. "Nu ne-a venit sa credem cand jucatoarea ne-a spus ca a fost sunata de Gheorghe Tadici s-o convinga sa nu vina in Romania la negocieri cu noi. I-a spus sa mearga la Valcea ca la Brasov suntem neseriosi. Credeam ca acest om are si el niste limite, dar se pare ca m-am inselat. Anul trecut, dupa ce o buna parte din fetele pe care le are acum la Valcea au anuntat ca aleg Oltchimul, noi le-am lasat in pace, nu am incercat sa le convingem sa isi schimbe decizia. Se pare, insa, ca el vrea sa distruga totul in jurul lui. Ii este teama ca si noi ne intarim si ca va avea concurenta in lupta pentru titlu? Asta se va vedea in teren, dar ar trebui sa stea linistit, ca doar are toata echipa nationala acolo, nu?", a spus Tarca. In replica, tehnicianul tricolorelor a precizat ca oficialii de la Rulmentul se tin de diversiuni. "Va dau cuvantul meu de onoare ca n-am vorbit cu nimeni despre aceasta jucatoare si nici cu ea. Si in ce limba sa vorbesc cu ea? Germana? Eu nu vorbesc germana! Nu m-a interesat niciodata jucatoarea si pot spune ca stau oricand cu ea fata in fata, la o confruntare, sa-mi spuna ca am sunat-o. Este o manarie si o diversiune sfruntata, de grupa mijlocie de la gradinita, a celor de la Brasov. Incearca prin tot felul de mijloace sa ma discrediteze, dar sincer sa fiu, nu intru in polemici cu oameni atat de mici", a replicat Tadici pentru Mediafax, in vreme ce presedintele clubului Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat ca nu se pune problema ca jucatoarea de la FC Nurnberg sa ajunga la Oltchim. "Ne-am dorit o singura jucatoare, centrul Aurelia Bradeanu, care mai are, insa, un an de contract cu ETO Gyor. Oltchim nu face nici un transfer pentru sezonul urmator", a punctat Gavrilescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.