Preturile produselor agricole vor creste pana in 2016 cu 20-50%, ca urmare a dezvoltarii industriei de biocombustibili, dar si a cererii mai mari pentru alimente, potrivit OCDE, citata de Reuters, preluata de Mediafax. "Pentru urmatorii zece ani esti
Preturile produselor agricole vor creste pana in 2016 cu 20-50%, ca urmare a dezvoltarii industriei de biocombustibili, dar si a cererii mai mari pentru alimente, potrivit OCDE, citata de Reuters, preluata de Mediafax. "Pentru urmatorii zece ani estimam o crestere a preturilor produselor agricole pe pietele internationale, cuprinsa intre 20% si 50%, comparativ cu media ultimului deceniu", a declarat Loek Boonekamp, functionar in cadrul OCDE. Boonekamp a precizat ca majorarea preturilor va fi determinata in cea mai mare parte de dezvoltarea industriei producatoare de biocombustibili, cu toate ca vor avea loc scumpiri semnificative si in cazul altor produse.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.