Portarii Stelei, Andrei Vitca si Cezar Lungu, au fost singurii stelisti care s-au pregatit ieri la Kaprun, pe acelasi teren cu jucatorii lui CFR Cluj, dupa ce Hagi a decis sa anuleze sedinta de pregatire din cauza ploii care a stricat terenul de antr
Portarii Stelei, Andrei Vitca si Cezar Lungu, au fost singurii stelisti care s-au pregatit ieri la Kaprun, pe acelasi teren cu jucatorii lui CFR Cluj, dupa ce Hagi a decis sa anuleze sedinta de pregatire din cauza ploii care a stricat terenul de antrenament al ros-albastrilor. Antrenorul cu portarii al Stelei, Zoltan Iasko, a explicat absenta lui Cernea prin faptul ca acesta a fost menajat, deoarece va evolua in cel de-al doilea meci pe care ros-albastrii il vor disputa in turneul din Austria, impotriva formatiei SV Ried, programat ieri, de la ora 19.30. Formatia CFR Cluj, ajunsa marti la Kaprun, a efectuat sedinta de pregatire normal, dar pe un alt teren de antrenament. Conducatorii clubului ardelean au anulat meciul amical pe care echipa antrenata de Ioan Andone urma sa-l dispute, vineri, cu Dinamo Kiev, deoarece ucrainenii voiau ca partida sa se dispute la vreo 380 de kilometri de Kaprun, localitate unde se mai afla alte doua echipe din Liga I, FC Vaslui si Gloria Buzau.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.