Centre comerciale de mari dimensiuni se vor construi in orase din provinicie.

Grupul britanic Downay Day va investi aproximativ 61 de milioane de euro intr-un centru comercial in localitatea Satu Mare. Pentru aceasta, compania a achi
Centre comerciale de mari dimensiuni se vor construi in orase din provinicie.

Grupul britanic Downay Day va investi aproximativ 61 de milioane de euro intr-un centru comercial in localitatea Satu Mare. Pentru aceasta, compania a achizitionat un teren de 2,7 hectare. Atrium Center Satu Mare va fi primul centru comercial din oras, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 de metri patrati, 900 de locuri de parcare, peste 135 de magazine, un hipermarket, sali de cinema multiplex, cafenele, restaurante si un spatiu de joaca pentru copii.

Noul centru va fi pozitionat la intersectia dintre Bulevardul Henri Coanda si Strada Corvinilor, chiar in centrul orasului. Grupul britanic de investitii si servicii financiare Dawnay Day si-a anuntat lansarea oficiala pe piata romaneasca de real estate in mai, urmind sa dezvolte centre comerciale in Arad, Cluj si Baia Mare, sub numele de Atrium Centers. Valoarea totala a investitiilor anuntate pina in prezent de companie ajunge la 246 de milioane de euro.

Un alt grup, Plaza Centers, cu capital israelian are in plan constructia unui centru comercial pe o suprafata de 34.000 de metri patrati, dupa o investitie de circa 16 milioane de euro, a anuntat, miercuri, dezvoltatorul imobiliar. Compania a achizitionat deja terenul la Miercurea-Ciuc si si-a propus ca acest centru comercial sa se intinda pe o suprafata de 16.000 de metri patrati, iar pe 13.000 de metri patrati va fi construita o parcare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.