Ultimul meci din grupa B a adus echipei pregatite de Madalin Pipera si Andrada Miron cea de-a patra victorie consecutiva, tricolorele reusind sa spulbere si selectionata Luxemburg, cu scorul de 88-46 (18-15, 19-12, 30-10, 21-9). Avand deja in buzunar
Ultimul meci din grupa B a adus echipei pregatite de Madalin Pipera si Andrada Miron cea de-a patra victorie consecutiva, tricolorele reusind sa spulbere si selectionata Luxemburg, cu scorul de 88-46 (18-15, 19-12, 30-10, 21-9). Avand deja in buzunar calificarea pentru faza superioara a competitiei continentale, tehnicienii romani au rulat intregul efectiv in intalnirea cu modesta grupare luxemburgheza, astfel ca, la final, pe lista marcatoarelor s-au numarat nu mai putin de zece jucatoare: C. Pop (14 p, 7 rec), Uiuiu (13 p), Lungu (10 p), Pavel (12 p, 5 rec), Tarta (3 p), Santa (16 p, 5 rec), Teodorescu (11 p), Gradinaru (1 p), Manta (6 p, 15 rec), A. Pop (2 p, 8 rec). In urma acestui rezultat, Romania s-a calificat cu punctaj maxim in grupa semifinala E, alaturi de Croatia, ocupanta locului secund, si de Irlanda si Israel, primele doua clasate in grupa A. Aseara, dupa inchiderea editiei, tricolorele au intalnit reprezentativa Israel, intr-un meci care ne putea aduce calificarea in semifinale, in ciuda faptului ca mai avem de jucat un meci, azi, de la ora 18, impotriva liderului grupei A, Irlanda, echipa spulberata aseara de Croatia la o diferenta de 39 de puncte! Mentionam ca Romania are ca obiectiv calificarea in finala Euro 2007, performanta care atrage de la sine accederea in prima divizie continentala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.