Atentie, feriti copiii de televizor in serile de simbata! Cica Zina a inceput sa promoveze, la „Surprize", consumul de alcool.

I-a avut invitati pe compozitorul Marcel Dragomir si pe nevasta-sa si, dupa ce le-a pus 7.000 de intrebari, lasindu-i sa si raspunda doar la citeva dintre ele, a inceput sa-i imbie insistent cu sampanie. Sa fi avut ea insasi pofta de o gurita mica de alcool si sa se fi folosit de prezenta celor doi ca sa si-o aline? In cazul asta, bine ca n-a avut pofta de castraveti murati sau, Doamne fereste, de o shaorma.

Nici nu va inchipuiti prin ce trec de cind am vizionat o scena dramatica de telenovela. Am si uitat pe ce post era, asa de tare m-a bulversat.

Scena se petrecea intr-un spital si ii avea ca protagonisti pe un doctor si pe o tanti inlacrimata. Intre cei doi a avut loc urmatorul dialog, absolutamente imbecil, daca e sa ma intrebati pe mine: Doctorul - „I-am scos un glont, Rebecca. Dupa aia, i-am mai scos un glont"; Rebecca - „Mai e si al treilea glont?"; Doctorul - „Da, Rebecca, al treilea glont e inca in corpul fiului tau, intr-un loc din care e foarte greu de extras". Cu aceasta ultima replica a medicului, scena a luat sfirsit. Rebecca a inceput sa se jeleasca si mai tare, nemanifestind nici cea mai palida curiozitate in legatura cu pozitia obiectului strain in corpul fiului ei, iar eu am ramas cu gura cascata de uimire, asteptind ca proasta, in zadar, sa aflu unde naiba era al treilea glont. Deci unde era, fratilor, unde era, dom’ doctor, distinsa Rebecca si stimati scenaristi? In nas? In ureche? In gura? In talpa? In cap? Rog telespectatorii care vor urmari pina la capat productia cu pricina sa-mi dea un semn cind se va elucida misterul. Nu conteaza daca telenovela va avea 3.634.763 de episoade, sint dispusa sa astept oricit!