Subsemnatul, numele meu este Ionel Alegatorescu si vreau sa va declar pe propria mea raspundere ca marti seara am vizionat, la Realitatea TV, cu mare placere, intilnirea de la Cotroceni intre dl presedinte Traian Basescu si domnii Turcescu si Hurezea
Subsemnatul, numele meu este Ionel Alegatorescu si vreau sa va declar pe propria mea raspundere ca marti seara am vizionat, la Realitatea TV, cu mare placere, intilnirea de la Cotroceni intre dl presedinte Traian Basescu si domnii Turcescu si Hurezeanu. Am vazut o discutie sincera, pe intelesul nostru, al oamenilor simpli, din care am retinut ca, in acest moment istoric maret, tara noastra e impartita in doua tabere: cea a celor buni, care iubesc poporul, si cea a celor rai, haini, mincinosi si hoti, care vor sa-l spolieze si sa bage in buzunar avutia noastra nationala. In fruntea primei tabere se afla presedintele, iar tabara railor e condusa de dl Tariceanu ajutat de Patriciu, Hrebenciuc si alti nenorociti. Asa credeam si eu! Prima tabara vrea lustratie ca sa scapam de activistii de partid care si-au facut firme si au masini bengoase, autostrazi, justitie corecta ca in tarile civilizate si sa ne dea Europa fondurile europene care ni se cuvin sa traim si noi decent, in timp ce tabara railor, care e formata doar din securisti si comunisti, vrea numai sa fure si sa se bata pe ciolan. Am mai inteles din cele spuse de presedinte ca, la o adica, domnii Rus si Dincu o sa fie buni, chiar daca au fost rai pe cind erau ministri sub pesedistul de Nastase patru-case, ha, ha, ha. Mie mai imi place si de dna Udrea, care tine presedintele cu ea si pe care am vazut-o in poza in slip si sutien la Mamaia in ziar, care l-a cumparat colegul meu ieri. Mama, ce politicianca buna, nenica!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.