Antrenorul ros-albastrilor a declarat ca asteapta, la fel ca si suporterii stelisti, ca echipa sa sa aiba cel mai bun an si sa isi indeplineasca toate obiectivele, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea. "Sunt foarte bucuros ca m-am intors in familia Steaua, unde astept impreuna cu suporterii nostri sa avem cel mai bun an. Fanii Stelei au fost mereu aproape de inima mea. Numai impreuna putem fi cei mai buni si cei mai puternici", a spus Hagi, care a transmis un mesaj suporterilor: "Impreuna cu echipa si staff-ul va salutam din Austria si abia asteptam sa ne revedem pe stadioanele unde vom evolua".
Hagi a vorbit si despre stagiul de pregatire care are loc la Kaprun (Austria). "Dupa prima saptamana din perioada de pregatire pot sa ma declar foarte multumit de comportamentul, atitudinea, seriozitatea, disciplina si participarea la efort a tuturor jucatorilor. Aceasta perioada in care s-a muncit foarte mult este una de acumulari pentru intreg sezonul, de aceea antrenamentele sunt foarte grele. Toate aceste constatari imi intaresc convingerea ca Steaua este un club cu adevarat profesionist. Eforturile pe care le facem nu au decat scopul de a fi cei mai buni. Conditiile de pregatire sunt foarte bune, iar recuperarea jucatorilor accidentati decurge in mod normal", a comentat "Regele". Steaua a pierdut cu 1-2 in primul amical din Austria, cu Apoel Nicosia, si mai avea in program doua meciuri, cu SV Ried, din Austria (aseara), si cu FK Vilnius din Lituania (astazi, de la ora 19,30).
Argaseala vrea spectatori cu Ceahlaul
Presedintele CA al FC Steaua a declarat pentru "Sport.ro" ca este sigur ca gruparea din Ghencea va castiga titlul. "Nu stiu ce spun cei de la Dinamo, ce transferuri au facut; eu stiu sa vorbesc doar despre Steaua, adica despre viitoarea campioana a Romaniei", a spus Argaseala. Acesta a precizat ca va cere LPF ca meciul din prima etapa, din Ghencea, cu Ceahlaul, sa se joace cu spectatori. In acest moment, Steaua se afla sub sanctiunea Comisiei de Disciplina si ar trebui sa joace meciul cu nemtenii cu portile inchise. "Jucam cu Ceahlaul pe 27 iulie, apoi mergem la Lubin pentru prima mansa cu Zaglebie, din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Astfel ca am avea nevoie de spectatori la partida cu Ceahlaul. Oricum, am inteles ca se va introduce un nou regulament disciplinar si am putea cere sa pornim de la zero", a mai spus Argaseala.
Lista lui Ilie
Managerul sportiv al ros-albastrilor a spus pentru "Sport.ro" ca Steaua are in vedere mai multi jucatori, din tara si din strainatate, pentru a-si intari lotul. "Am vazut ca Zaglebie a adus deja un brazilian si un portughez, dar ne vom intari si noi. Avem o lista mai larga si, in functie de negocieri, o putem modifica. Avem fundasi centrali, mijlocasi si atacanti, pentru ca mai multe posturi au nevoie sa fie bine acoperite", a spus Adrian Ilie. "Cobra" a adaugat ca Plesan, de la Timisoara, nu este o prioritate pentru Steaua in acest moment, desi impresarul fotbalistului a ajuns in Austria, unde se afla in cantonament si "Poli". In schimb, Ilie a spus ca Steaua negociaza pentru Ov. Herea, de la FC National, dar ca pretul cerut, 3.000.000 de euro, este prea mare. "Va asigur ca vor mai veni fotbalisti de valoare la Steaua", a incheiat Ilie. (MIG)