Cotidianul din tara lui Franz Beckenbauer le-a facut o a€žaroganta" noilor subordonati ai presedintelui de la Bayern Munchen. Jurnalistii de la a€žBild" au intocmit o lista cu zece reguli a€žde aur", pe care proaspat-tra
Cotidianul din tara lui Franz Beckenbauer le-a facut o a€žaroganta" noilor subordonati ai presedintelui de la Bayern Munchen. Jurnalistii de la a€žBild" au intocmit o lista cu zece reguli a€žde aur", pe care proaspat-transferatii Luca Toni si Frank Ribery ar trebui sa le respecte, in cazul in care doresc sa se integreze cat mai repede in lotul formatiei clasata la finalul sezonului competitional pe locul cu nr. 4.
Cele zece porunci suna cam asa:
1. Kaiserul (Franz Beckenbauer) are intotdeauna dreptate! Cuvantul lui este lege.
2. Cand faceti vreo greseala, feriti-va de Kahn! Daca nu sunteti pe faza, portarul bavarez se va repezi la voi cum a facut-o cu Van Buyten sau cu Andi Herzog.
3. Aveti grija cand mergeti in discoteca. Starurile de la Bayern sunt la mare cautare. Nu flirtati, ca veti da de necaz precum Oli Kahn, care a cunoscut-o pe Miss Tirol, Jasmine, intr-o discoteca.
4. Nu beti niciodata vin rosu la petreceri! La Bayern berea e la putere.
5. Albastrul e prost! E drept, la echipele nationale voi purtati albastru, dar la Bayern culoarea nu este deloc agreata, pentru ca este asociata cu cea a rivalilor locali de la Munchen 1860.
6. Geanta este obligatorie! Geanta prespalata a fost transformata in obiect de cult de Oliver Kahn, iar acum face parte din dotare.
7. Nu inotati impotriva curentului. Nu e cea mai buna idee. Klinsmann a incercat o data si a avut de suferit.
8. Cu Uli Hoeness (managerul general al bavarezilor) nu vorbiti decat dupa victorii. Daca nu ati luat trei puncte inseamna ca seful nu e in toane bune.
9. Masinile de serviciu Audi struniti-le la 120 km la ora. Au fost suficiente incidente in trafic. La 120/ora trebuie sa va opriti. Si nu uitati ca nu aveti voie sa parcati pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.
10. Locul al doilea este sfarsitul lumii! Daca nu luati titlul, nu veti avea parte de liniste. Trebuie sa castigati campionatul, altfel ati incurcat-o!
Au cam incurcat-o oricum in Bundesliga colegii lui Oliver Kahn, anul acesta trebuind sa se multumeasca doar cu o participare in Cupa UEFA. Nici trupa clasata pe locul 3 nu a fost ferita de probleme, dupa cum ne informeaza tot publicatia mai sus amintita. Sefii de la Werder Bremen s-au cam simtit cu musca pe caciula zilele trecute, dupa ce atacantul columbian John Jairo Mosquera, in varsta de 19 ani, a suferit un stop cardiac, in timpul antrenamentului.
Mosquera se afla in cantonamentul din Wesendorf (Niedersachsen) al gruparii de liga a 2-a Carl Zeiss Jena, formatie la care urma sa fie imprumutat pentru sezonul urmator. In timp ce alerga, columbianul s-a prabusit pe gazon. Primul care a ajuns la el a fost antrenorul secund al echipei din Jena, Olaf Holetschek, cel care i-a si acordat primul ajutor. Un angajat al hotelului situat in apropiere a ajuns imediat la locul accidentului, si l-a transportat pe Mosquera cu masina pana la stabilimentul unde erau cazati fotbalistii.
SALVAT. Medicul echipei din Jena, Heribert Zitzmann, i-a salvat viata tanarului facandu-i masaj cardiac pana la sosirea ambulantei. Medicii au anuntat ca jucatorul columbian este in afara oricarui pericol: "In acest moment fotbalistul se afla la sectia de terapie intensiva si se simte bine. Este constient, chiar daca nu isi aminteste ce i s-a intamplat". "Suntem usurati si foarte fericiti ca si-a revenit. Am tras o sperietura groaznica. John m-a sunat si mi-a spus ca se simte mult mai bine. Vrea sa se intoarca in cantonament", a declarat si Frank Neubarth, antrenorul celor de la Carl Zeiss Jena. Nici reprezentantii clubului la care este legitimat Mosquera nu s-au lasat mai prejos: "Este infricosator! Ii vom acorda jucatorului tot sprijinul necesar", a precizat directorul sportiv Klaus Allofs. John Jairo Mosquera are contract cu Werder Bremen pana in 2009 si a evoluat in sezonul trecut la echipa Wacker Burghausen (liga a doua germana), pentru care a marcat un gol in cele 17 meciuri disputate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.