Firma de consultanta financiar - bancara DBSol Consulting isi extinde operatiunile de broker de credite printr-o retea de franciza in toata tara, pana in prezent fiind incheiate parteneriate pentru orasele Ramnicu-Valcea, Ploiesti si Piatra Neamt, a
Firma de consultanta financiar - bancara DBSol Consulting isi extinde operatiunile de broker de credite printr-o retea de franciza in toata tara, pana in prezent fiind incheiate parteneriate pentru orasele Ramnicu-Valcea, Ploiesti si Piatra Neamt, a anuntat ieri compania. "Consideram ca franciza este cea mai buna modalitate de a ne dezvolta. Pe de o parte, oferim sansa persoanelor care sunt interesate sa lucreze in acest domeniu sa aiba propria afacere si sa beneficieze de expertiza si de tot sprijinul nostru, iar pe de alta parte venim in intampinarea clientului final", a afirmat directorul executiv al companiei, Liviu Andrei. Negocierile pentru sistemul de franciza se afla in stadiu avansat pentru alte cincisprezece localitati. Consilierii financiari pot acorda clientilor comparatii intre ofertele bancilor partenere si ajutor in alegerea creditului potrivit, plus consultanta si asistenta gratuita la obtinerea creditelor. Viitorii colaboratori ai companiei isi vor desfasura activitatea pe baza contractelor deja semnate cu bancile partenere, iar reprezentantii DBSol vor stabili contactele cu filialele locale ale bancilor, vor asista la recrutarea personalului si vor organiza trainingurile de produs si de vanzari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.