David Beckham va avea o emisiune la postul britanic Five, in care va prezenta viata sa la Los Angeles Galaxy, sub forma de "jurnal", informeaza cotidianul The Sun. In urma cu cateva luni Victoria Beckham a semnat un contract cu postul NBC, la c

David Beckham va avea o emisiune la postul britanic Five, in care va prezenta viata sa la Los Angeles Galaxy, sub forma de "jurnal", informeaza cotidianul The Sun. In urma cu cateva luni Victoria Beckham a semnat un contract cu postul NBC, la care va realiza un reality show.  In emisiunea "David Beckhama€™s Soccer USA" telespectatorii vor putea vedea imagini de la meciurile din campionatul SUA, iar fostul capitan al nationalei Angliei va face comentarii legate de evolutia sa. REFUZ. David Beckham a refuzat o noua oferta din partea firmei Gillette, cu care semnase un contract de publicitate pe trei ani in 2004. Contractul a expirat luna trecuta, iar Beckham nu a dorit sa accepte o noua intelegere in valoare de 3 milioane de lire sterline. Internationalul englez reprezinta in prezent imaginea Pepsi, Motorola, adidas si Coty. David Beckham, care a semnat cu LA Galaxy un contract in valoare de 128 de milioane de lire sterline, va debuta la echipa americana in data de 21 iulie, intr-un meci amical cu Chelsea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.