Bursa de Valori Bucuresti si Asociatia Brokerilor au lansat ieri o campanie de atragere a companiilor la Bursa, destinata in special firmelor private si celor prezente la Rasdaq, in care se vor prezenta avantajele pe care le are o companie listata, n
Bursa de Valori Bucuresti si Asociatia Brokerilor au lansat ieri o campanie de atragere a companiilor la Bursa, destinata in special firmelor private si celor prezente la Rasdaq, in care se vor prezenta avantajele pe care le are o companie listata, noteaza NewsIn.
Evenimentul se adreseaza firmelor care au inregistrat cresteri si profit in ultimii trei ani, dar care nu sunt inca listate pe piata bursiera, firmelor nou-infiintate cu potential de dezvoltare, celor prezente la piata Rasdaq, care doresc sa se evidentieze.
"Speram ca pana la sfarsitul anului sa convingem cat mai multe companii ca Bursa este un vehicul de finantare la indemana. Nu ne imaginam ca, odata incheiata campania, vom asista si la prima listare. Listarea la Bursa este o decizie strategica si trebuie bine gandita. Speram ca un procent semnificativ din companiile cu care vom discuta sa aleaga o listare", a declarat Stere Farmache, presedintele Bursei, transmite sursa citata.
Campania de prezentare a inceput ieri la Timisoara si vizeaza alte sapte orase. Reprezentantii BVB si ai Asociatiei Brokerilor vor fi in Constanta pe 26 iulie, in Brasov pe 12 septembrie. Urmeaza Cluj-Napoca in 3 octombrie, Iasi pe 24 octombrie si Craiova pe 7 noiembrie. Ultimul oras cuprins in aceasta campanie va fi Baia Mare, unde reprezentantii celor doua institutii ale pietei de capital vor ajunge pe 28 noiembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.