Nu este o decizie a conducerii clubului Rapid, ci doar o problema personala a jucatorului. Atacantul rapidist nu a facut, ieri, deplasarea alaturi de colegii sai, in cantonamentul din Elvetia, pentru ca nu si-a gasit pasaportul. "Acum toata lumea va
Nu este o decizie a conducerii clubului Rapid, ci doar o problema personala a jucatorului. Atacantul rapidist nu a facut, ieri, deplasarea alaturi de colegii sai, in cantonamentul din Elvetia, pentru ca nu si-a gasit pasaportul. "Acum toata lumea va spune ca s-a intamplat iar ceva cu mine, dar trebuie sa ma creada. Pur si simplu nu mai stiu unde l-am pus, am rascolit toata casa", s-a scuzat Mugurel "Pele" Buga . Ramane ca fotbalistul sa mearga, astazi, la Brasov, pentru a-si scoate in regim de urgenta un nou pasaport. In urmatoarele zile, giulesteanul se va alatura echipei antrenate de Cristiano Bergodi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.