Patru pachete de actiuni, reprezentand 5,9% din capitalul Rompetrol Well Services, au fost transferate ieri pe piata Deal a BVB, prin intermediul a patru tranzactii speciale pentru suma de 11 milioane de lei. Titlurile au fost vandute la un pret de 2
Patru pachete de actiuni, reprezentand 5,9% din capitalul Rompetrol Well Services, au fost transferate ieri pe piata Deal a BVB, prin intermediul a patru tranzactii speciale pentru suma de 11 milioane de lei. Titlurile au fost vandute la un pret de 2,01 lei pe unitate, cu 12,23% sub cotatia de la inchiderea de marti.
In luna iunie, Rompetrol Group a vandut circa 13,5% din capitalul Rompetrol Well Services, diminuandu-si detinerea pana la 56,91 de procente.
Compania vizeaza majorarea capitalului cu 4,64 milioane lei, prin emiterea a 46,35 milioane actiuni, care vor fi distribuite in mod gratuit actionarilor inscrisi la data de inregistrare de 13 iulie. Pentru acest an sunt estimate venituri de 19,7 milioane dolari, in scadere cu 14% fata de anul trecut, si un profit net de 3,05 milioane dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.