Rapid - Dani Coman, pe picior de plecare  Dupa ce a boicotat antrenamentele echipei pret de 12 zile, pe motiv ca salariul pe care-l primeste este prea mic in raport cu calitatile sale, atacantul nu s-a urcat ieri nici in aeronava care
Rapid - Dani Coman, pe picior de plecare  Dupa ce a boicotat antrenamentele echipei pret de 12 zile, pe motiv ca salariul pe care-l primeste este prea mic in raport cu calitatile sale, atacantul nu s-a urcat ieri nici in aeronava care i-a transportat pe giulesteni in Elvetia. Incepand de ieri si pana la 17 iulie, rapidistii se vor afla in statiunea elvetiana Crans Montana, pentru un stagiu centralizat de pregatire. Lotul deplasat in Tara Cantoanelor numara 24 de jucatori: Coman, Edel, Marinescu, Minca - portari; Tamandare, Sapunaru, M. Constantin, Maftei, Rada, Petroiu, Perja, Bozovici - fundasi; Maldarasanu, E. Dica, N. Grigore, Grigorie, C. Lazar, R. Stancu - mijlocasi; Boya, Mazilu, Cesinha, Burdujan, Dobroiu si Raduta - atacanti.  UITUC. Pentru ca nu a avut pasaportul la el, Mugurel Pele Buga nu a putut sa plece in Elvetia impreuna cu ceilalti coechipieri ai sai. "Mi l-am ratacit, chiar nu stiu unde l-am pus. Stiu ca acum toata lumea va spune ca s-a intamplat iar ceva cu mine, dar trebuie sa ma creada, pentru ca pur si simplu nu l-am gasit, am rascolit toata casa", a spus atacantul, care abia ce a ingropat securea razboiului cu patronul George Copos. "Acum am plecat spre Brasov, ma duc sa-mi fac altul. Sper sa mi-l poata face in regim de urgenta, ca sa ajung in Elvetia cat mai repede", a precizat apoi Buga. Altfel, Dani Coman a spus pe aeroport ca situatia sa se va lamuri cel mai tarziu vineri: "Nu e un zvon, eu chiar am o oferta oficiala din Spania, a venit pe adresa clubului. Mi-am dorit mereu sa joc intr-un campionat puternic, in strainatate, iar daca raman la Rapid o voi face numai pentru suporteri".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.