Gruparea de pe Bega nu a disputat inca un meci oficial sub comanda lui Dusan Uhrin jr, dar lotul pe care conducatorii clubului s-au ingrijit sa i-l puna la dispozitie antrenorului ceh este deja decimat de accidentari.  PROBLEME
    Gruparea de pe Bega nu a disputat inca un meci oficial sub comanda lui Dusan Uhrin jr, dar lotul pe care conducatorii clubului s-au ingrijit sa i-l puna la dispozitie antrenorului ceh este deja decimat de accidentari.  PROBLEME. Opt jucatori, Andrei Cristea, Caramarin, Zimmermann, Pantilimon, Aliuta, Apetri, Srhoj si Omoduemuke nu s-au putut antrena la capacitate maxima in ultimele zile si nu au evoluat deloc nici in meciul amical cu FC Lanka-ran, castigat de banateni cu 6-1. Iar dupa meciul cu campioana Azerbaidjanului, pe lista indisponibililor s-a mai adaugat un nume, nigerianul Abiodun parasind terenul accidentat cu cinci minute inainte de final. Uhrin jr nu-si face deocamdata probleme. "Sunt mandru de echipa mea. Am niste baieti extraordinari. Sunt sigur ca vom face o figura frumoasa si in campionat", a spus tehnicianul la capatul partidei in care Poli a facut scor cu FC Lankaran, prin golurile reusite de Plesan (a€™21, a€™64), Vrsici (a€™30), G. Bucur (a€™40, a€™58) si Torje (a€™45). Artiom Karamian este foarte optimist: "Lankaran nu este o echipa prea valoroasa, dar este bine ca am castigat la scor. In campionat va fi mult mai greu, insa consider ca in anul care vine ne vom lupta la titlu, pentru ca avem un antrenor bun si am facut o pregatire excelenta aici, in Austria." Altfel, Plesan nu stia ieri nimic despre oferta Stelei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.