Producatorul de mobila Moldo Mex din Suceava va fuziona prin absorbtie cu firma Stratus Mex, ambele companii fiind detinute de omul de afaceri Dan Sucu, proprietarul Mobexpert.
Fuziunea se va realiza prin dizolvarea Stratus Mex si transferarea
Producatorul de mobila Moldo Mex din Suceava va fuziona prin absorbtie cu firma Stratus Mex, ambele companii fiind detinute de omul de afaceri Dan Sucu, proprietarul Mobexpert.
Fuziunea se va realiza prin dizolvarea Stratus Mex si transferarea patrimoniului catre Moldo Mex, noua firma avand un capital social de 6,65 milioane de lei, potrivit unei hotarari a actionarului unic, din aprilie 2007.
Grupul Mobexpert, controlat de omul de afaceri Dan Sucu, este unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din Romania.
Potrivit lui Sucu, afacerile companiei vor creste in acest an cu 15%, la 162-163 de milioane de euro, tinand cont ca grupul nu mai cuprinde si divizia de produse de mobila de lux, Class, pe care omul de afaceri a cedat-o la sfarsitul anului trecut fostei sale sotii, Camelia Sucu, in cadrul procesului de divort.
Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 150 de milioane de euro.
Reteaua Mobexpert numara patru hipermagazine in Bucuresti, unul in Brasov si 27 de magazine in tara. Compania va inaugura, in luna septembrie, un hipermagazin in Sofia, in urma unei investitii de sase milioane de euro.
Grupul Mobexpert cuprinde zece fabrici de mobila, cinci firme de import si de logistica si compania de imobiliare Domus Mex, care este si proprietarul tuturor cladirilor din Romania ale grupului.
Mobexpert a anuntat investitii de 28 de milioane euro pentru a reloca cele patru fabrici de mobila detinute la Targu Mures intr-un parc industrial in afara orasului, precum si pentru a moderniza unitatile de productie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.