Il Luce a devenit mai atent la ceea ce se intimpla in a doua divizie, acolo unde Lucescu junior antreneaza pe FC Brasov.

Ca de obicei in ultimii sapte ani, Mircea Lucescu si-a dus echipa pentru cantonamentul de vara in Elvetia. Galat
Il Luce a devenit mai atent la ceea ce se intimpla in a doua divizie, acolo unde Lucescu junior antreneaza pe FC Brasov.

Ca de obicei in ultimii sapte ani, Mircea Lucescu si-a dus echipa pentru cantonamentul de vara in Elvetia. Galatasaray, Besiktas sau, acum, Sahtior s-au pregatit aici pentru campionat sau pentru cupele europene. Il Luce neaga ca ar exista tensiuni in echipa si explica modul in care s-a schimbat mentalitatea jucatorilor sai.

S-a stricat atmosfera la echipa, domnule Lucescu?

Nu e adevarat! Au fost ceva discutii intre conducerea clubului si impresarii lui Matuzalem, dar lucrurile sint cit se poate de clare. Agentii lui, care sint niste napolitani, vor sa il ia pe brazilian de la Sahtior pe un pret de nimic. El mai are insa doi ani de contract aici si trebuie sa respecte intelegerea.

Nu ati avut conflicte cu el si cu Elano?

Nu. Elano e bine mersi la nationala Braziliei, iar Matuzalem asteapta rezultatul negocierilor dintre impresari si club. Agentii vor sa il duca la Zaragoza. Patronul nostru a spus ca jucatorul nu este transferabil, deci cred ca va ramine la noi.

De unde graba aceasta, de ce vrea sa plece?

Acum trei ani, cind l-am luat, nu stia nimeni de el. A jucat foarte bine in cupele europene, are acum alta cota si vrea imediat sa se transfere. A fost foarte bine cind a semnat cu noi si a luat bani, acum trebuie la fel de bine sa isi respecte intelegerea. Si asta e valabil pentru mai multi jucatori.

Va referiti si la Marica?

Ce e cu Marica? A venit la echipa, se pregateste bine, totul e in regula cu Marica.

Matuzalem e foarte important pentru Sahtior, e exclus ca el sa plece?

E capitanul echipei si patronul nu vrea sa ii dea drumul. Nu ne grabim, pentru ca nu avem nevoie de bani, iar negocierile se fac pas cu pas. Cind lumea si-a dat seama de valoarea lui Timosciuk, Feyenoord a venit si a vrut sa il ia cu trei milioane. Am asteptat un an si l-am dat cu 24. Important e insa, repet, ca jucatorii sa invete sa isi duca la bun sfirsit contractele.

Ieri s-a tras la sorti programul turului in prima liga. Vreti sa il comentati?

Nu ma intereseaza pe mine prima liga, ci a doua. Acolo antreneaza Razvan si e normal sa urmaresc mai mult Brasovul decit orice alta echipa din Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.