Manson avea o durere de cap chinuitoare, iar basistul sau a cintat cu doua coaste rupte pe scena de la B’ESTIVAL.

Se pare ca dezamagirea legata de faptul ca Marilyn Manson a cintat putin, a disparut brusc de pe scena si a inclus in concert piese noi, mai lente, in detrimentul unor hituri mai vechi a fost nefondata. Toate acestea au fost cauzate de o lovitura la cap care s-a produs cind iesea din Van-ul care-l transporta de la hotel la Romexpo si i s-a trintit usa de la masina in cap. Set-list-ul a fost schimbat in ultimul moment, Manson alegind piese mai putin solicitante. "Nici nu s-a pus problema sa se anuleze concertul, este mult prea profesionist. Basistul avea doua coaste rupte din Belgia, unde fusese ultimul lor concert, si a fost dus direct la doctor. Desi doctorii nu au vrut sa-l lase sa plece din spital, Tim Skuld a spus ca va cinta in concert, pe propria raspundere, orice-ar fi", a declarat Laura Coroianu, Managing Partner la Emag!c Entertainment. Cit despre duetul Cooper-Manson, „organizatorilor nu le-a venit sa creada. Ambii ne-au zis sa fim atenti ca ne-au pregatit o surpriza, dar nu ne-a venit sa credem. Am ramas si noi cu gura cascata, mai ales ca nu se cunosteau dinainte", spune Coroianu.

Toti artistii au plecat din Bucuresti placut impresionati atit de public, cit si de organizatori. Managerul lui Alice Cooper a trimis a doua zi dupa concert un mail lui Guido Janssens de la Emag!c in care scria "Guido, a fost un spectacol tare, un public grozav, aveti o echipa grozava". Si Maxi Jazz, solistul vocal de la Faithless, a fost foarte incintat de festival si mai ales de smarturile pe care le-au avut la dispozitie, cu care s-au tot plimbat in backstage. Combinatia de rock si hip-hop din ultima seara a fost pina la urma de bun augur. „Ideea a fost sa deschidem gusturile muzicale ale publicului si sa le oferim muzica diferita. Dupa concert au venit multi rockeri sa ne spuna ca au descoperit o trupa meseriasa in Wu-Tang Clan", a completat managerul Emag!c.

„Singurele probleme au fost bisnitarii de la porti care vindeau bratari false in aproape zece variante diferite", au spus organizatorii. Cei de la Emag!c au inceput pregatirile pentru urmatoarea editie B’ESTIVAL inca dinainte sa inceapa prima.

Pentru a vedea mai multe imagini de la B’estival, accesati www.cotidianul.ro/select