"LG Electronics Romania doreste sa atraga atentia ca in aceasta perioada nu exista in derulare nicio promotie prin care sa se ofere castigatorilor premii constand in produse LG (electronice, electrocasnice, produse IT&C sau telefoane mobile)", se
"LG Electronics Romania doreste sa atraga atentia ca in aceasta perioada nu exista in derulare nicio promotie prin care sa se ofere castigatorilor premii constand in produse LG (electronice, electrocasnice, produse IT&C sau telefoane mobile)", se arata intr-un comunicat remis, marti, agentiei NewsIn.
LG precizeaza ca, in momentul in care se anunta promotii de orice natura, acestea vor fi comunicate prin urmatoarele canale media: TV, radio, presa scrisa, internet, outdoor. Promotiile respective nu se pot desfasura decat in principalele retele de magazine ale distribuitorilor autorizati, cum ar fi Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Ultra Pro Computers. In plus, aceste promotii sunt anuntate prin postere, pliante si cataloage, disponibile in magazinele partenerilor si distribuitorilor LG.
LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizati, iar din 2004 ca LG Electronics Romania. In anul 2006, LG a avut o cifra de afaceri de 75 de milioane euro si o crestere estimata de pana la 100 de milioane euro pentru 2007. Compania LG se focuseaza pe segmentul premium de produse electronice, electrocasnice si de telefonie mobila.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.