Marti seara, Gala Charity Dinner a beneficiat de un invitat de calibru: José Carreras. Cu toate astea, suma colectata nu a fost una atat de generoasa pe cat se asteptau, probabil, organizatorii.


Pana la ora 21:00, in Sala
Marti seara, Gala Charity Dinner a beneficiat de un invitat de calibru: José Carreras. Cu toate astea, suma colectata nu a fost una atat de generoasa pe cat se asteptau, probabil, organizatorii.


Pana la ora 21:00, in Sala Unirii din Palatul Parlamentului nu se intamplase mai nimic. Apoi, lucrurile au inceput sa se deruleze cu repeziciune. Concertul José Carreras, o licitatie insistenta si, in final, un concert sustinut de fetele Amadeus.


NU VRETI SA SCAPATI DE MINE? Licitatia s-a desfasurat incepand cu ora 23:00 si a avut parte de un public obosit si plictisit. Pacat de Mihaela Radulescu - gazda - care s-a intrecut pe ea insasi! "Nu ma lasati sa plang aici", a spus la un moment dat. "Asta-seara voi fi personajul rau. Daca vreti sa scapati de mine cat mai repede, faceti oferte generoase." Obiectele licitate au fost de cele mai diverse categorii: un stilou donat de José Carreras, un tablou de Marcel Chirnoaga, o excursie la fabricile Maseratti, o sticla de sampanie Veuve Liqueur by Gucci (editie limitata), un week-end la Hotelul Marriott Bucuresti (acolo unde a fost cazat Carreras). Ultimul obiect, tricoul lui Cristi Chivu, a urcat la maximum ambitia Mihaelei. "I-am promis lui Cristi ca am sa-i vand scump tricoul", s-a rugat ea, vazand ca oamenii lancezeau in scaune. In disperare de cauza, s-a intors cu spatele si a "amenintat" asistenta: "Astept sa ma strige cineva, ca sa revin. Daca da careva 6.000 de euro, revin si ii dau tricolul". "Minunea" a venit din partea sotiei lui Ionut Lupescu. Dar Mihaela a incins si mai tare spiritele; s-a imbracat in tricou, peste eleganta-i rochie de seara, si a facut o oferta "fierbinte": "Vrea cineva, cu 7.000 de euro, sa ia acest tricou de pe mine? Il dau imediat!". Cine credeti ca a fost "norocosul"? Tiriac (senior). Care l-a cumparat si i l-a inapoiat, spre a mai fi vandut o data. Una peste alta, "cel mai mare eveniment caritabil al anului" a reusit cu greu sa stranga 23.500 de euro (din licitatie), la care se mai adauga si suma colectata din biletele de participare (500 de euro de persoana). Sa speram ca United Way (beneficiarul acestui eveniment) va reusi sa ii administreze cu eficienta (si mai ales cu suflet).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.