S-a lansat noul site www.catavencu.ro, insotit de www.ecatavencu.ro, o versiune digitalizata a revistei, care "nu e ziar, nu e site". Stirile postate zilnic de redactori pe www.catavencu.ro pot fi comentate de cititori si fiecare poate contribui la continutul noului site.Printre sectiunile de rezistenta ale noului spatiu web de desfasurare regasim rubrica „La zi", condimentata cu informatii postate sub titluri precum „Ce votam azi?" sau „Hot&Chilled News". In rubrica „Intern", alaturi de interviuri si investigatii, legea este facuta de jurnalul de cazarma al Simonei Tache si detaliile acesteia despre cojile de seminte aruncate pe jos de barbatii redactiei. Sub titlul „Reality shtou" se reunesc subcategoriile „Steaua fara numar", „Science Friction" sau „Batai in dialog". Octav Mardale va transforma zilnic in pixeli o caricatura, postata la rubrica „Fun", iar la „Nashpa turizm" se vor continua tururile de forta prin tara si aiurea.

„Nici nu se compara cu site-ul anterior, vechi de sapte ani. Decit un site jenant vechi, ne-am zis ca e mai bine unul jenant nou", se amuza „catavencul" Daniel Goace. O data cu noul suport, Goace vrea sa transforme „Academia Catavencu" din saptaminal in cotidian. „Vom fi zilnic cu aparatul foto in mina, vom fi mai activi, mai web 2.0. Cititorii vor putea vota o data cu noi daca Laura Andresan trebuie sa faca sau nu un anumit lucru, iar la rubrica «Turnati aici» vor putea spune tot ce le trece prin cap", asigura acesta.

Pentru o varianta complet digitalizata a saptaminalului, cititorii au la dispozitie, contra abonament, o alta adresa, www.ecatavencu.ro, accesibila pentru rasfoire atit online, cit si offline. Arhiva ziarului va fi la fel de flexibila gratie cautarii dupa cuvinte-cheie, iar zoomul in pagini va merge pina la 400%.

Una dintre primele provocari adresate userilor Catavencu este un concurs de cintat fals, in cadrul caruia se vor decerna premii in bilete la concertul The Rolling Stones.