"As prefera oricand o discutie cu Vasile Blaga unei intrevederi cu Emil Boc, care dezamageste pe zi ce trece" - Calin Popescu TAriceanu
Comisie de Control
O comisie din cadrul Parlamentului va investiga contractele incheiate de stat cu Gold Corporation pentru dezvoltarea proiectului - Bogdan Olteanu
Londra, ferma pe pozitii
"Nu vom ceda, nu vom fi intimidati si nu vom permite nimanui sa submineze modul de viata britanic" - premierul britanic, Gordon Brown.
Romanii ar da bani pentru cresterea pensiilor
Majoritatea romanilor (65%) sunt de acord sa contribuie
cu o suma mai mare la fondul de pensii, astfel incat pensionarii sa aiba bani mai multi, conform INSOMAR.
Afacere de sute de milioane
Centrele de dializa din spitalele romanesti, o afacere care se ridica la cel putin 210 milioane de euro pe an, urmeaza sa fie incredintate unor firme straine.
Chiacu nu ajuta Steaua
Mijlocasul dinamovist, care a evoluat in sezonul trecut la Wisla Cracovia, a declarat ca nu ii va ajuta pe stelisti cu informatii despre Zaglebie Lubin.
Vorba analistului
De ce oare nu a fost chemat la "sfatul intelectualilor" dl Nicolae Manolescu, un intelectual de mare valoare, cunoscator al politicii? - Octavian HOANDRA.
Danube Guard 07 a luat sfarsit
Exercitiul Danube Guard 07, la care au participat peste 1600 de membri ai fortelor militare, de politie si securitatii civile din Serbia, Romania si Bulgaria, a luat sfarsit.
Jandarmi decorati de francezi
Trei ofiteri ai Jandarmeriei Romane vor primi, marti, cu titlu exceptional,
"Medalia Apararii Nationale", cu bare de aur, argint sau bronz.
S-a deschis Transfagarasanul
Circulatia pe Transfagarasan a fost redeschisa incepand din acest weekend. Circulatia intre Bascov, judetul Arges, si km 151 va fi deschisa pana la 1 noiembrie 2007
Compromisul lui Katzav cu justitia, in stand by
Curtea Suprema israeliana a ordonat ieri amanarea aplicarii compromisului incheiat cu fostul presedinte Moshe Katzav, implicat intr-un scandal sexual.
Despagubiri de la Electrica
Consumatorii "prajiti" de Electrica pot cere despagubiri. Potrivit ANPC, conditia este ca operatorul economic sa fie instiintat in scris, in termen de trei zile.
Doliu in Formula 1
Trei persoane din cadrul firmei de pneuri Bridgestone au decedat, sambata noapte, in urma prabusirii unui elicopter in apropiere de Charite-sur-Loire, iar alte doua persoane au fost grav ranite
Bon Jovi din nou in topuri
Bon Jovi este in fruntea clasamentului Billboard 200, pentru prima data dupa 1988, succesul datorandu-se albumului "Lost Highway", care a fost vandut in SUA in 288.000 de exemplare.