Bucuresti
Vremea va continua sa se incalzeasca usor, devenind calduroasa la orele amiezei cand temperatura maxima va fi de 33-34 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 17-18 grade
Bucuresti
Vremea va continua sa se incalzeasca usor, devenind calduroasa la orele amiezei cand temperatura maxima va fi de 33-34 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 17-18 grade.
In tara
Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa in zonele de campie. Cerul va fi variabil cu unele innorari dupa-amiaza la munte, iar noaptea si in vestul tarii, zone unde doar izolat vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 35 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul Olteniei, iar cele minime intre 12 si 22 de grade, usor mai scazute in depresiuni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.