Inscrisi in premiera in ULEB Cup, cea de-a doua competitie continentala profesionista dupa EuroLiga, care aduna la start 54 de echipe din 24 de tari, baschetbalistii ploiesteni au avut parte de o tragere la sorti destul de "blanda", urmand sa joace i
Inscrisi in premiera in ULEB Cup, cea de-a doua competitie continentala profesionista dupa EuroLiga, care aduna la start 54 de echipe din 24 de tari, baschetbalistii ploiesteni au avut parte de o tragere la sorti destul de "blanda", urmand sa joace impotriva unor echipe de top, dar care n-au reusit in sezonul trecut sa urce pe podiumul intrecerilor interne. Astfel, incepand din prima saptamana a lunii noiembrie, CSU Asesoft Ploiesti, care a beneficiat de wild-card dupa retragerea celebrei echipe MMT Estudiantes, va da piept cu detinatoarea trofeului EuroCup, puternica grupare iberica Akasvayu Girona, cu semifinalista Ligii Adriatice, galonata echipa sarba KK Hemofarm Vrsac, precum si cu semifinalistele campionatelor din Belgia, Spirou Charleroi, Turcia, Galatasaray Cafe Crown, si Olanda, Hanzevast Capitals. "Fara discutie, favorita este Akasvayu Girona, care a castigat lejer EuroCup, iar pentru locul secund se bat Galatasaray si Hemofarm. Pentru locul trei, oricare din echipele ramase pot candida cu sanse reale. Dar cred ca si noi avem sansa noastra si cred ca suntem peste echipa din Olanda, de exemplu, poate chiar si peste cea din Belgia", a spus presedintele gruparii prahovene, Alex Iacobescu, adaugand ca-si doreste o comportare cat mai buna. "Ne onoreaza ca am ajuns aici si ne dorim sa iesim cu fruntea sus, indiferent care ar fi acea faza. Ne vom juca sansele si daca suntem atenti putem trece de grupe", a concluzionat Iacobescu, precizand ca in turul urmator vor accede primele trei clasate din fiecare serie si cele mai bune cinci echipe de pe locurile patru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.