Astazi si maine, ca urmare a circulatiei aerului (din sector predominant sudic), in zona tarii noastre va fi antrenata o masa de aer cald, care va determina o crestere usoara si treptata a valorilor termice. In aceste conditii, nu este exclus c
Astazi si maine, ca urmare a circulatiei aerului (din sector predominant sudic), in zona tarii noastre va fi antrenata o masa de aer cald, care va determina o crestere usoara si treptata a valorilor termice. In aceste conditii, nu este exclus ca la unele statii meteo din Campia Romana sa se depaseasca usor valoarea de 35 de grade Celsius. Din punct de vedere fenomenologic, in cursul zilei de astazi, doar in zona de munte, izolat vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.   La mare Azi (luni): Vremea va fi frumoasa si usor mai calda decat in intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului: 28°C-20°C. Temperatura apei: 22°C-21°C.  Maine (marti): Vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului: 28°C-20°C. Temperatura apei: 22°C.  Poimaine (miercuri): Vremea va continua sa se mentina frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului: 29°C-21°C. Temperatura apei: 23°C-21°C.   La munte   Azi (luni): Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, cand izolat vor fi averse insotite de descarcari electrice.  Maine (marti): Cerul va prezenta innorari si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.   Poimaine (miercuri): Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse, descarcari electrice. Izolat va cadea grindina. Regimul termic nu va suferi modificari importante.   (meteorolog Simona Andrei)  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.