Inedit - Gigi Becali, Hagi si Adi Ilie s-au confruntat cu ziaristii  La finalul antrenamentului de sambata seara, ziaristii au fost invitati la un joc "de pregatire" contra echipei "grele" a Stelei, din care au facut parte, printr
Inedit - Gigi Becali, Hagi si Adi Ilie s-au confruntat cu ziaristii  La finalul antrenamentului de sambata seara, ziaristii au fost invitati la un joc "de pregatire" contra echipei "grele" a Stelei, din care au facut parte, printre altii, Hagi, Adrian Ilie, Iasko, Pedrazzini, Teia Sponte, Valeriu Argaseala si Gigi Becali. Spectatorii de lux ai ineditei confruntari din Austria au fost Viorel Hrebenciuc, Viorel Paunescu si Virgil Becali. Acestia au aplaudat la scena deschisa show-ul reusit de Gica Hagi sau Adrian Ilie, dar si darzenia cu care reprezentantii mass-media si-au aparat sansele.  TENSIUNE. Pe langa clasa etalata de Hagi si de Ilie, au iesit in evidenta zbaterile lui Gigi Becali, care, a pus in situatia de a marca, a ratat intr-una, reusind chiar sa traga paralel cu linia portii doar de la un metru! Scorul nici nu are relevanta, pentru ziaristi punctand Florin Gongu (Jurnalul National), Emil Hossu Longin (TVR) si Luigi Paduretu (Newsin). A fost ultima aparitie a lui Gigi Becali la Kaprun. Ieri, la amiaza, el s-a intors in Romania.  ADIO? Tot ieri a parasit cantonamentul austriac si mijlocasul Sorin Paraschiv, care s-a indreptat spre Italia, la Rimini, acolo unde urmeaza sa semneze azi contractul cu echipa din Serie B. Dupa sapte ani legati de Ghencea, "Para" a primit si acceptul lui Hagi de a parasi Steaua, insa despartirea nu a fost una deloc usoara. Cu cateva momente inainte de plecarea spre "Cizma", Paraschiv s-a intretinut cateva minute cu bunul sau prieten si coleg de camera Rica Neaga. El nu a dorit sa acorde nici o declaratie presei, motivand ca nu vrea sa vorbeasca pana in momentul semnarii intelegerii cu Rimini. "Poate nu ne intelegem si trebuie sa ma intorc la Steaua", a spus, totusi, printre zambete, jucatorul care paraseste Ghencea dupa sapte ani.  Ce spune Ienei Antrenorul cu care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986, Emeric Ienei, a comentat plecarea lui Sorin Paraschiv si situatia din acest moment a echipei. "Cred ca Paraschiv merita la sfarsit de cariera ca sa plece, si nu stiu daca Steaua mai avea chiar atat de mare nevoie de el. El e un jucator foarte harnic, devotat clubului, dar cred ca poate fi inlocuit de Steaua cu lotul pe care il are acum." Despre infrangerea din amicalul cu Apoel Nicosia, Ienei a spus: "Orice meci la o echipa de fotbal conteaza. Numai victoriile aduc victorii si trebuie sa amanam cat mai mult sa pierdem. Desi a folosit foarte multi jucatori, chiar si in acest meci nu stiu daca era atat de important sa bage niste copii talentati. Putea sa ii bage si in minutul 75 sau 80. Era bine daca obtinea o victorie. Dar eu sunt sigur ca va face treaba la Steaua".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.