In doua zile Impatimiti ai muzicii, dar si destui curiosi veniti sa vada cum e la un festival adevarat si-au dat intalnire la Romexpo si n-au avut decat de castigat. Organizat la standarde internationale, Ba€™estivalul a avut, vineri s
In doua zile Impatimiti ai muzicii, dar si destui curiosi veniti sa vada cum e la un festival adevarat si-au dat intalnire la Romexpo si n-au avut decat de castigat. Organizat la standarde internationale, Ba€™estivalul a avut, vineri si sambata, doua momente de varf, recitalurile Faithless si Pink fiind cele mai electrizante.  Daca in prima seara, belgienii de la Hooverphonic au oferit o placuta surpriza, faimosul grup Morcheeba nu s-a ridicat la nivelul asteptat, cele doua (noi) soliste neavand "cu ce" sa umple golul lasat de carismatica Skye Edwards. Sambata, Brigada Hades a avut o apreciata prestatie in care s-a evidentiat Da Hood; Damian & Brothers cu sase voci "adevarate" au excelat in zona world music, britanicii de la Kasabian au dat tot ce-au avut, dar ce au avut nu a fost deajuns (pentru Best Live Act). In penultimul recital al serii, solistul irlandez al formatiei germane Reamonn a cantat impreuna cu publicul marile hituri ale formatiei ("Tonight", "Supergirl" etc.), dar si piese de pe noul album, inregistrat la Los Angeles.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.