Presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania   Gheorghe Florea a fost ales pentru urmatorii patru ani  presedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, in urma Congresului Avocatilor ce s-a desfasurat la Eforie N
Presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania   Gheorghe Florea a fost ales pentru urmatorii patru ani  presedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, in urma Congresului Avocatilor ce s-a desfasurat la Eforie Nord. Pana la momentul numirii sale in cea mai inalta functie din avocatura, Florea a ocupat timp de 17 ani pozitia de consilier in cadrul Baroului Bucuresti.  Doctor in Drept, Gheorghe Florea este membru al Comisiei pentru redactarea proiectului Codului de procedura civila si membru fondator al "Asociatiei Romane pentru Transparenta". In 2000 a castigat Premiul "Istrate Micescu", acordat de Uniunea Juristilor din Romania pentru deontologie profesionala. Pentru investirea in functia de presedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Jurnalul National il declara pe Gheorghe Florea "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.