Dinamo - Lotul e gata dupa turneul austriac  La finele primei actiuni de pregatire a campioanei, turneul amical de la Brasov, antrenorul Mircea Rednic i-a evidentiat pe Florin Bratu, in special, dar si pe Oprita, Vali Nastase si Chi
Dinamo - Lotul e gata dupa turneul austriac  La finele primei actiuni de pregatire a campioanei, turneul amical de la Brasov, antrenorul Mircea Rednic i-a evidentiat pe Florin Bratu, in special, dar si pe Oprita, Vali Nastase si Chiacu.Turneul denumit "Cupa de vara", desfasurat la Brasov, a fost un bun prilej pentru Mircea Rednic de a urmari la lucru noile achizitii. "Este o perioada de acumulari, dar, chiar si asa, recentele transferuri m-au multumit", a declarat tehnicianul "cainilor".  PROBLEME. Rednic nu i-a putut folosi la Brasov pe doi dintre titularii de baza, Radu Stefan si Claudiu Niculescu, ambii cu probleme medicale. Primul a contractat o raceala puternica inainte de plecare. "M-am speriat, am fost si la spital, am stat pe perfuzii. Acum este mai bine", a declarat tanarul international, care de astazi isi va relua antrenamentele. La randul lui, "Claugol" are probleme la inghinali, motiv pentru care a ratat si "dubla" echipei nationale cu Slovenia. A urmat recuperarea, dar situatia nu s-a indreptat, iar medicul i-a recomandat repaus. De asemenea, Zicu are o contractura, iar Catalin Munteanu acuza dureri la spate, insa in ambele cazuri nu este vorba de ceva grav. "Puriul" are, in schimb, si motive de satisfactie, chiar daca ros-albii au pierdut finala turneului la penalty-uri, in fata Unirii Urziceni.  MVP. Tehnicianul a tinut sa-i evidentieze pe nou-venitii Florin Bratu, Vali Nastase, Chiacu si Oprita: "Inca nu s-au format automatismele, dar timp mai este. Toti au jucat bine, cu un plus pentru ambitia lui Bratu". De altfel, "Bratone" a fost desemnat MVP-ul turneului si, in acelasi timp, golgeterul cu trei reusite. "Cainii" vor continua pregatirile la Saftica pana miercuri, iar de joi se va pleca in cantonamentul din Austria, Mircea Rednic lasand de inteles ca abia la finele acestui stagiu va definitiva lotul cu care va aborda viitorul sezon. Pana atunci insa, conducerea incearca sa rezolve transferul lui Flavius Stoican de la Sahtior Donetk, ucrainenii cerand 250.000 de euro. "Pentru posturile pe care Mircea Rednic le-a considerat deficitare, s-au adus jucatorii doriti", a declarat presedintele Nicolae Badea.   Revedere Dan Petrescu - Fernandes Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a laudat gruparea din Stefan cel Mare la finalul partidei cu Dinamo, pe care echipa sa l-a castigat in urma executarii loviturilor de departajare, dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost 3-3. "I-am batut la penalty-uri, dar daca jucau toti titularii, sigur aveam probleme.
Au echipa de cinci stele", a declarat tehnicianul invingatoarei turneului. Inainte de meciul sustinut la Brasov, "Bursucul" s-a intretinut cu dinamovistul Fabrice Fernandes, cei doi evoluand impreuna in Anglia, la Southampton, in perioada 2000-2002.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.