Elevii lui Ovidiu Ioan Sabau s-au calificat, sambata seara, in turul doi al Cupei UEFA, dupa ce au remizat, scor 1-1 cu muntenegrenii de la FK Grblaj, meci disputat in deplasare. In prima partida, Gloria Bistrita s-a impus pe teren propriu cu s

Elevii lui Ovidiu Ioan Sabau s-au calificat, sambata seara, in turul doi al Cupei UEFA, dupa ce au remizat, scor 1-1 cu muntenegrenii de la FK Grblaj, meci disputat in deplasare. In prima partida, Gloria Bistrita s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1. Golul bistritenilor a fost inscris de Coroian in minutul 42, Dalac egaland pentru gazde dupa numai doua minute. In urmatorul tur al competitiei, ardelenii vor da piept cu israelienii de la Maccabi Haifa, primul meci disputandu-se in deplasare la 7-8 iulie, returul avand loc peste o saptamana. "Cu israelienii va fi mai dificil pentru ca au evoluat foarte mult in ultimii ani", a spus vicepresedintele Gloriei, Ioan Horoba.  OTELUL. Tot la 7 sau 8 iulie, Otelul Galati va intalni, primul meci tot in deplasare, pe bosniacii de la Slavija Sarajevo. Acestia au trecut in primul tur preliminar, de Saint Julia (Andorra), dupa doua victorii cu un scor identic 3-2. Formatia galateana a participat la Cupa de vara de la Brasov, fiind invinsa de Dinamo cu 5-1, cedand apoi si in finala mica, impotriva Farului, scor 2-3, dupa penalty-uri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.