COSMAR. Concertul care a avut loc aseara pe Stadionul Wembley din Londra, in memoria printesei Diana, la zece ani dupa moartea sa, a reprezentat un adevarat "cosmar de securitate" pentru Scotland Yard, relateaza cotidianul britanic The Telegraph. Ca
COSMAR. Concertul care a avut loc aseara pe Stadionul Wembley din Londra, in memoria printesei Diana, la zece ani dupa moartea sa, a reprezentat un adevarat "cosmar de securitate" pentru Scotland Yard, relateaza cotidianul britanic The Telegraph. Ca urmare a incidentelor de vineri si de sambata, masurile de securitate pentru concert au fost sporite, in contextul in care politia metropolitana a vazut in stadion "o tinta iconica pentru teroristi".  PROTESTE. Fostul presedinte israelian Moshe Katzav , care a demisionat formal din functie ieri, urmand a fi inlocuit de Shimon Perez, s-a confruntat sambata cu proteste de strada, ca urmare a negocierilor pentru schimbarea incadrarii dosarului sau penal in care este acuzat de viol. Conform intelegerii pe care a facut-o cu procurorul general al Israelului, Katzav urmeaza sa fie judecat pentru o infractiune de viol, dar cu pedepse prevazute de lege mai mici decat cele pentru incadrarea initiala a dosarului.   VIZITE. Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, si-a inceput ieri o vizita oficiala in Iran, dupa ce omologul sau persan, Mahmoud Ahmadinejad, fusese deja la Caracas in ianuarie anul acesta. Este a treia vizita a lui Chavez in Iran de cand a preluat puterea, relateaza AFP, iar scopul ei sunt discutiile legate de furnizarea energiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.