Jose Carreras va sosi luni la Hotel Marriott in jurul orei 16:30. Artistul va veni direct de la aeroportul privat al lui Ion Tiriac, impreuna cu nepotul sau, David Gimenez.

Tenorul va sta in apartamentul prezidential al hotelului. El a ce
Jose Carreras va sosi luni la Hotel Marriott in jurul orei 16:30. Artistul va veni direct de la aeroportul privat al lui Ion Tiriac, impreuna cu nepotul sau, David Gimenez.

Tenorul va sta in apartamentul prezidential al hotelului. El a cerut in mod expres sa aiba umidificator, dar si draperii negre si obloane inchise la fiecare geam, astfel incat in camera sa fie intuneric complet. Jose Carreras a mai cerut sa aiba dropsuri pentru gat atat in camera de hotel, cat si in cabina sa de la Palatul Parlamentului.

Marele tenor revine in Romania pentru a sustine un concert in cadrul "Galei Charity Dinner", care va avea loc la 3 iulie la Palatul Parlamentului, in sala Unirii.

"Gala Charity Dinner" este un eveniment organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel si L.A. ENTERTAINMENT INTL in sprijinul Fundatiei United Way Romania, organizatie care va realoca fondurile stranse pentru proiecte in sprijinul societatii civile, demarate pentru anul 2007-2008. Prin aceasta initiativa se doreste sensibilizarea publicului din Romania asupra problemelor cu care societatea noastra se confrunta si stimularea donatiilor corporatiste in sprijinul societatii civile. Tocmai in acest sens, actiunii initiate de cele doua companii i-a fost asociat un nume important, precum cel al marelui tenor José Carreras, precum si alte nume cu ecou din lumea mondena, din Romania: Mihaela Radulescu - totodata ambasador United Way Romania, Luminita Anghel, care de curand si-a oferit voluntariatul in actiunile demarate de organizatia United Way, Catalin Botezatu etc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.