Sase cetateni romani au decedat si alti trei au fost raniti ieri in urma unui accident rutier grav petrecut in Italia, pe Autostrada del Sole, in apropiere de Roma.

Potrivit autoritatilor italiene, furgoneta Mercedes Vito cu numar deÂ
Sase cetateni romani au decedat si alti trei au fost raniti ieri in urma unui accident rutier grav petrecut in Italia, pe Autostrada del Sole, in apropiere de Roma.

Potrivit autoritatilor italiene, furgoneta Mercedes Vito cu numar de  Bacau, in care calatoreau muncitorii, s-a rasturnat la ora 6:50 (7:50, ora Romaniei) dupa ce s-a izbit violent de parapetul de pe marginea dreapta a drumului.

Din primele verificari, politistii italieni au tras concluzia ca accidentul s-ar fi putut produce din cauza exploziei unui pneu ori pentru ca soferul ar fi adormit la volan, nu din cauza vitezei. Supravietuitorii au fost transportati de urgenta, cu ajutorul unui elicopter, la mai multe spitale din capitala Italiei, pentru a primi ingrijirile medicale necesare. Singura femeie ranita a fost internata la Spitalul Sandro Petrini din Roma, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale si, potrivit medicilor, se afla ieri intr-o stare relativ stabila. Cateva ore de la producerea accidentului, pe care politia italiana l-a descris ca pe un adevarat carnagiu, circulatia din zona a fost intrerupta si deviata pe un alt traseu. La inchiderea editiei, identitatea victimelor nu fusese inca dezvaluita de autoritati.



Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.