Mezina presedintelui se ocupa din nou de moda. De data aceasta, Elena Basescu (foto) a acceptat sa fie imaginea BeltArt, firma de accesorii si jeansi.

Contractul semnat pe un an nu o obliga insa pe junioara Basescu sa poarte exclusiv prod
Mezina presedintelui se ocupa din nou de moda. De data aceasta, Elena Basescu (foto) a acceptat sa fie imaginea BeltArt, firma de accesorii si jeansi.

Contractul semnat pe un an nu o obliga insa pe junioara Basescu sa poarte exclusiv produsele pe care le promoveaza. In mod normal, la prezentarea aniversara, care a avut loc sambata la Brasov (BeltArt a implinit 5 ani in Romania), Elena Basescu ar fi trebuit sa fie vedeta serii.

Invitatii se asteptau ca bruneta sa apara din moment in moment pe scena, dar atractia serii s-a lasat in zadar asteptata. Desi organizatorii i-au pus la dispozitie chiar un elicopter care s-o aduca in cel mai scurt timp in orasul de la poalele Tampei, Elena n-a putut veni. Motivul invocat fiind vesnicul: "Din cauze obiective, care au intervenit in ultimul moment, domnisoara Elena Basescu nu a reusit sa mai ajunga la eveniment".

Spectacolul a mers mai departe cu o prezentare de moda, care a culminat cu o mireasa in negru si un posterior revelat de dantelarii tranparente, cu un dans al fachirilor si cu un mini concert Simplu.

Prima sedinta foto a Elenei Basescu, in calitate de imagine a firmei pe care o reprezinta, a avut loc in natura, in Cheile Rasnoavei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.