Bucuresti
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 31 de grade, iar minima de 16-18 grade.
In tara
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii restranse in zona de munte si cu totul izolat in sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul Olteniei, iar cele minime intre 8 si 18 grade, usor mai ridicate pe litoral.
La munte
Sambata
Vremea va fi frumoasa si usor instabila. Vor fi unele innorari si pe arii restranse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Regimul termic nu va avea modificari importante.
Duminica
Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura va creste usor fata de intervalul anterior.
La mare
Sambata
Vremea va fi frumoasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.
Duminica
Vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 31 de grade, iar cele minime intre 17 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi de 22-24 de grade.