Boss-ul din Ghencea a mentionat ca nu crede ca Mihaita Plesan, de la "Poli" Timisoara, va veni la Steaua. "Daca era sa vina, pana acum stiam, adica imi spunea Gica. Nu stiu nimic de Plesan. Daca se schimba ceva, asta e alta problema, dar in acest mom
Boss-ul din Ghencea a mentionat ca nu crede ca Mihaita Plesan, de la "Poli" Timisoara, va veni la Steaua. "Daca era sa vina, pana acum stiam, adica imi spunea Gica. Nu stiu nimic de Plesan. Daca se schimba ceva, asta e alta problema, dar in acest moment nu e nimic cu Plesan", a comentat Gigi Becali, care a vorbit si despre oferta pe care a facut-o lui FC National pentru mijlocasul Ovidiu Herea. "Am facut o oferta de 1,5 milioane, Hagi a zis ca e prea mult. Am zis: daca il vrei, nu conteaza, am mai dat 200.000 si am facut oferta de 1,7 milioane, insa Iacov a spus ca fara trei milioane nu-l da. Am inteles ca vrea sa-l tina bibelou, sa-l tina bibelou atunci! Pana la urma cred ca se sparge in vitrina. E problema lui, fiecare face ce vrea. Nu e prost cine cere, e prost cine da, asa mi-a spus mie tata. Eu nu vreau sa fiu prostul, ca am fost destul prostul cu brazilienii, si acum vreau sa fiu desteptul", a spus Gigi Becali. Acesta a subliniat ca nu mai vrea sa arunce bani pe jucatori "ca prostii". "Nu comentez eu ce face Copos cu brazilienii, nu e treaba mea. Eu am facut o analiza, stiu ce inseamna si jucatori straini, si romani. Nu ca nu imi plac mie strainii, dar nu e rentabil. Jucatorii romani sunt mai scumpi fiindca sunt mai buni, de-aia! Performanta in Liga Campionilor am facut cu jucatori romani. Ca sa aduci jucatori straini de valoare trebuie sa dai sapte, opt, zece, 25 de milioane, si nu ar fi o problema de sase-sapte-opt, ca am mai dat si eu, problema e salariul, un milion, doua milioane! Distrugi echipa! Asa, a fost ala pe care l-am vazut pe caseta si nu mi-a placut, Belluschi, la revedere!", a spus Gigi Becali. Acesta a mentionat ca nu are emotii in privinta nici unui adversar din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Gigi Becali, care a plecat ieri spre Austria, unde Steaua se afla in cantonament, a afirmat ca s-a antrenat in ultimele zile si a jucat tenis pentru a fi pregatit fizic la meciul cu ziaristii. "Inainte de meci, la incalzire, o sa am si antrenor. Joc si eu acum. Daca ma pregatesc de Liga Campionilor? Da, sa intru si eu vreo cinci minute. Ma legitimez!", a spus, razand, Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.