Grupul Visa a anuntat ca a ajuns la un acord conform caruia va sponsoriza turneele finale ale Cupei Mondiale la fotbal din 2010 si 2014, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Visa a precizat ca este al saselea si ultimul partener important al FIFA.
Grupul Visa a anuntat ca a ajuns la un acord conform caruia va sponsoriza turneele finale ale Cupei Mondiale la fotbal din 2010 si 2014, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. Visa a precizat ca este al saselea si ultimul partener important al FIFA. Viitoarea Cupa Mondiala va fi organizata in 2010 in Africa de Sud.
FIFA va despagubi cu 90 mil. dolari MasterCard pentru a pune capat disputei juridice care a aparut dupa ce federatia a desemnat Visa ca sponsor oficial al FIFA, desi avea un contract cu MasterCard. Visa este un joint venture ce reuneste peste 21.000 de institutii financiare din lume si care formeaza cea mai mare retea de plati electronice din lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.